Cautare

15144 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 03 01 2010" (2.97 secunde)
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: ... • Autostrada Transilvania (tronsoanele Campia Turzii-Gilau si Suplacu de Barcau-Bors):
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Guvernul a decis ca, din 2010, sa majoreze impozitele si taxele locale cu aproximativ 20%, valoarea de impozitare pentru cladirile facute din materiale rezistente si racordate la utilitati urmand sa fie majorata astfel, incepand cu anul viitor, de la 669 de lei pe metrul patrat la 806 lei.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
CFR Calatori intentioneaza sa ia un credit de 30,04 milioane lei (6,9 milioane euro), din cauza pierderilor mari din primul semestru. Data limita de depunere a ofertelor este 15 noiembrie, potrivit unui anunt de pe elicitatie.ro, scrie NewsIn.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! Adica le ingustam, tragem de ele, dar cerem si bani. Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens? ... Este continuarea autostrazii A2, care, va fi gata integral in 2013.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
ABC DATA, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat direct si pe piata din Romania si pune la dispozitia partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos.
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Situatie de rasu-plansu’ la Primaria Plesoi. Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Intr-un comunicat de presa lansat ieri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Olt anunta ca solicitarile de acord prealabil pentru ajutor de stat cu motorina pot fi depuse si in intervalul 9 august - 10 septembrie, la sediile APIA din judet.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
google-analytics.com